New Residence Village
Telefon: 0756.209.999 | 0743.150.150 Cere oferta personalizata

Stiri

news image
February 27, 2015

Măgurele Science Park' - un nou pas pentru dezvoltarea orașului Măgurele

Joi, 26 februarie 2015, s-a lansat 'Măgurele Science Park' (MSP) o platformă socio-economica de tip incubator de afaceri care are ca scop principal oferirea unor oportunități de dezvoltare a mediului antreprenorial din zonele rurale și urbane ale județului Ilfov.

http://www.agerpres.ro/comunicate/2015/02/27/comunicat-de-presa-magurele-science-park--14-29-27

news image
July 15, 2014

Emisiunea Metropolis Money Channel

Apasati buttonul de "Aflã mai multe" pentru a vizualiza emisiunea.

Aflã mai multe
news image
July 11, 2014

“New Residence” orăşelul din oraşul care urcă – Măgurele

Dacă vrei să arate bine viitorul tău, trebuie neapărat să pricepi ce trăiești azi. Ca să înţelegeţi cele ce urmează, iată un exemplu. Dacă le spui unora: “Am văzut o casă frumoasă, din cărămidă roşie, cu flori la ferestre şi porumbei pe acoperiş”, observi că nu-şi închipuie cum arăta casa. Trebuie să le spui: “Am văzut o casă de 500 000 de euro”. Atunci ei izbucnesc: “Ce frumoasă e!” 

Aflã mai multe
news image
July 10, 2014

O zonă rezidențială răsare lângă laserul de la Măgurele

Construcţia celui mai puternic laser din lume la Măgurele atrage investitori străini în România. Britanicii sunt primii care au venit cu fonduri. Au construit un ansamblu rezidenţial destinat în primul rând savanţilor care vor lucra la acel proiect.

Aflã mai multe
news image
July 10, 2014

Rezidentialul in orasul stiintic Magurele

Situat intr-un oras stiintific de importanta mondiala datorita proiectului ELI-NP, ansamblul rezidential prezentat astazi se afla la numai 16 km de Piata Universitatii. De data aceasta ne-am gandit sa mergem la iesire din Bucuresti, intr-un oras care se dezvolta de la an la an. S-a dezvoltat treptat, datorita unui element de renume mondial: laserul de la Magurele. 

Aflã mai multe
news image
November 19, 2013

Construcţia celui mai puternic laser din lume la Măgurele atrage investitori străini în România

Aproximativ 1.000 de cercetători în fizică şi chimie şi ingineri din centre internaţionale renumite vor veni anual în oraşul Măgurele pentru a lucra în laboratorul ELI-NP (Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics), care urmează să fie construit în spatele reactorului nuclear din localitate.

Citește mai multe pe http://www.financiarul.ro/2013/11/19/constructia-celui-mai-puternic-laser-din-lume-la-magurele-atrage-investitori-straini-in-romania/

news image
November 19, 2013

Construcția celui mai puternic laser din lume la Măgurele atrage investitori străini în România

În contextul actual, în care laboratorul științific ELI-NP implementat de Uniunea Europeană va atrage numeroase oportunități, orașul Măgurele trebuie să se dezvolte pe partea de construcții civile. Investițiile în construcțiile civile vor aduce beneficii multiple pentru guvern, investitori, societate civilă și locuitorii orașului. Încurajez și susțin toate proiectele care pot contribui la dezvoltarea orașului și comunității din Măgurele', a declarat Narcis Constantin, viceprimarul orașului Măgurele, prin intermediul unui comunicat de presă remis marți AGERPRES.  Potrivit sursei, un complex rezidențial ridicat de un grup de investitori britanici a fost inaugurat la Măgurele, investiția venind în contextul în care se preconizează că în câțiva ani orașul, situat la 12 kilometri de București, va fi 'Mecca oamenilor de știință' din toată lumea.

Citește mai multe pe http://www.agerpres.ro/economie/2013/11/19/constructia-celui-mai-puternic-laser-din-lume-la-magurele-atrage-investitori-straini-in-romania-09-38-09

Descoperã unul din apartamentele :

Garsonieră
Află detalii
Apartament cu 2 camere
Află detalii
Apartament cu 3 camere
Află detalii
Facilități
Află detalii
Apartament cu 4 camere
120 mp Află detalii
Sună acum
0756.209.999
Rezervă un
apartament