New Residence Village
Telefon: 0756.209.999 | 0743.150.150 Cere oferta personalizata

Resurse

news image
October 31, 2018

Cât te costă să construiești o casă în 2018. E mai bine să construiești sau să cumperi o casă deja făcută?

Vrei o casă nouă, dar nu știi dacă e mai bine să o construiești tu sau să o cumperi deja făcută? Află care sunt costurile pentru fiecare alegere în parte, cum se calculează prețurile, dar și de ce dezvoltatorii imobiliari își permit să vândă case mai ieftine decât prețul final pe care l-ai plăti ca să îți construiești singur casa.

Citește în continuare toate detaliile care te ajută să iei decizia cea mai bună în funcție de buget, timp și preferințele voastre.

Aflã mai multe
news image
October 12, 2018

Ce să verifici înainte să cumperi o casă: află ce înseamnă o locuință bine făcută

Atunci când decizi că este momentul să te muți la casă, sunt multe aspecte de care să ții cont. După ce alegi ce casă ți se potrivește, urmează să începi căutarea casei ideale.

Află în continuare ce trebuie să verifici la o casă înainte să o cumperi, care sunt cele mai bune materiale, finisaje, care sunt cele mai rezistente structuri de case și ce face o casă să reziste la cutremur, dar și alte mici detalii care să facă traiul unul cât mai confortabil.

Aflã mai multe
news image
October 2, 2018

Ce tip de casă este potrivită pentru tine și familia ta

Alegerea unei case reprezintă o gândire în perspectivă, o raportare la nevoile familiei tale, dar și la disponibilitatea și timpul liber pe care îl aveți. Sunt multe aspecte de care să ții cont atunci când faci alegerea, de la preț, facilitățile din apropiere, dar și materialele de construcție și compartimentare.

Află în continuare ce modele și tipuri de casă poți alege și care este cea mai potrivită opțiune pentru tine și familia ta.

Aflã mai multe
news image
September 5, 2018

Casă sau apartament? Află care este cea mai potrivită alegere

Ai un stil de viață alert sau unul mai liniștit? Îți place să petreci timp în aer liber sau, din cauza jobului solicitant, ajungi acasă doar seara, târziu? Toate acestea, dar și multe altele sunt indiciile care îți vor spune ce să alegi: casă sau apartament.

Citește în rândurile de mai jos păreri despre casă și apartament, care sunt avantajele și dezavantajele, dar și diferențele dintre aceste două tipuri de locuință și decide ce este mai bine să cumperi pentru tine și familia ta.

Aflã mai multe
news image
July 17, 2018

Investiții imobiliare 2018: Sunt profitabile afacerile cu apartamente de închiriat?

Achiziția unui imobil pentru închiriere este o afacere cu multă tradiție în spate, care nu va dispărea prea curând. Investițiile imobiliare sunt una dintre cele mai profitabile afaceri de pe piața din România, iar Bucureștiul este una dintre cele mai atractive zone pentru investițiile de acest fel.

De ce? Deficitul locuințelor de închiriat este mai mare decât oferta, ceea ce face foarte rentabilă achiziționarea unei locuințe în scopul închirierii și revânzarea apartamentului pe termen lung.

Află din acest articol-ghid ce presupune să fii investitor imobiliar, cât se câștigă și ce fel de venituri generează o astfel de afacere cu chirii, dacă merită și cum să investești în apartamente și garsoniere, în cât timp îți vei recupera investiția, care sunt avantajele dar și dezavantajele și riscurile la care te expui, ca în orice fel de investiție.

Aflã mai multe
news image
May 30, 2018

Prima Casă vs Credit Ipotecar: Avantajele și dezavantajele lor (2018)

Îți dorești o casă doar a ta, dar nu știi încă ce fonduri să accesezi pentru a-ți îndeplini acest vis? În România sunt câteva opțiuni, dar de obicei oamenii oscilează între un credit Prima Casă și cel Ipotecar.

Află din acest material care sunt avantajele și dezavantajele fiecărui credit, ce condiții trebuie să îndeplinești pentru fiecare, și decide care tip de credit este potrivit pentru tine.

Aflã mai multe
news image
April 18, 2018

Apartamentele rezistente la cutremur: Ce face sigur un bloc nou în fața riscului seismic?

Sunt foarte multe aspecte importante care te ajută să iei decizia asupra apartamentului ideal pentru tine și familia ta. Pe lângă zonă, vecini și facilitățile din împrejurimi, mai există un factor de siguranță foarte important, care previne majoritatea riscurilor în timp și pe care trebuie să îl treci pe listă atunci când începi căutările: cât de rezistent este apartamentul la cutremur.

Află din acest material tot ce trebuie să știi despre cum și cât de bine se construiesc apartamentele din blocurile noi, care sunt ultimele reglementări în România în privința rezistenței la riscuri seismice și ce rezistență mai au apartamentele vechi, din comunism, construite înainte de 1977.

Aflã mai multe
news image
April 3, 2018

Care este cea mai bună perioadă să îți cumperi un apartament?

A venit primăvara și piața imobiliară începe să înflorească din nou cu o mulțime de oferte. Cumpărătorii încep să își caute locuințe, anunțurile pentru apartamente noi și vechi sunt din ce în ce mai multe, și apare clasica dilemă: este acum cel mai bun moment să cumpăr, sau aștept să mai scadă prețurile?

Deși primăvara este cunoscută în imobiliare drept cel mai bun moment pentru a cumpăra un apartament, există mai multe perioade din an în care să îți cumperi casă la cel mai bun preț, cât și moduri prin care poți să te hotărăști când e cel mai bun moment pentru tine să faci acest pas. 

Fie că e vorba de un apartament într-un bloc nou, sau de a căuta printre anunțuri imobiliare vechi, află din acest articol în ce perioadă a anului achiziția unui apartament este în favoarea ta, cât și despre alte oportunități cărora să le acorzi atenție pentru a lua cea mai bună decizie:

Aflã mai multe
news image
March 28, 2018

Credit Prima Casă 2018: Condiții, noutăți și toate informațiile necesare ca să obții acest fond

Îți dorești să renunți la chirie și să faci o investiție în viitor pentru o locuință a ta? Cu puțină pregătire poți accesa fondurile pentru Prima Casă și vei obține un credit care să te ajute să îți transformi acest vis în realitate. Dar înainte să pornești procesul, informarea este cheia.

Am alcătuit acest ghid împreună cu un broker de credite și am detaliat în el tot ce trebuie să știi despre acest tip de credit, ce trebuie să faci ca să îl obții, dar și care sunt părerile despre program.

Citește ultimele noutăți și informații actuale despre Program, actualizate la sfârșitul lunii Martie 2018, detalii despre condițiile de eligibilitate, avantajele și dezavantajele creditului, cât și etapele și pașii prin care trebuie să treci ca să obții casa mult dorită.

Aflã mai multe
news image
March 26, 2018

Rate direct de la dezvoltator: ce să știi înainte să cumperi un apartament în 2018

Programul Prima Casă, credit ipotecar sau rate direct de la dezvoltator?

Dacă ești în poziția de a cumpăra o casă nouă și nu știi ce să alegi exact, dar te tentează să îți achiziționezi un apartament în rate la dezvoltator ca să nu mai ai de-a face cu banca și să te împrumuți timp de 20-30 de ani, află din acest articol ce păreri au experții imobiliari, care sunt riscurile plății unei locuințe prin această metodă, ce condiții ți se pot impune și ce soluții mai bune îți recomandăm.

Noi, la New Residence, nu oferim opțiunea plății în rate la dezvoltator și nici nu încurajăm această metodă, deoarece considerăm celelalte opțiuni mult mai bune pentru cumpărător. Află în continuare riscurile de care te vei proteja!

Aflã mai multe

Descoperã unul din apartamentele :

Garsonieră
Află detalii
Apartament cu 2 camere
Află detalii
Apartament cu 3 camere
Află detalii
Facilități
Află detalii
Apartament cu 4 camere
120 mp Află detalii
Sună acum
0756.209.999
Rezervă un
apartament