New Residence Village
Telefon: 0756.209.999 | 0743.150.150 Cere oferta personalizata

Apartament 3 camere

Daca iti cauti un apartament la pret competitiv de 3 camere in Prelungirea Ghencea, aproape de Drumul Taberei, grabeste-te, pentru ca in Ansamblul New Residence au mai ramas numai 4 de unitati disponibile. Apartamentele de 3 camere au o suprafata de 88 mpc. Apartamentele au doua bai si unul sau doua balcoane. Sunt disponibile si la mansarda. Scara blocului este luxoasa iar lifturile sunt de ultima generatie.

Peretii exteriori sunt din caramida Porotherm de 25 cm si peretii interiori sunt din caramida Porotherm de 11.5 cm. Dotarile si finisajele sunt de cea mai buna calitate, finisajele interioare fiind marca Hasit, parchet marca Egger, electrice marca Schneider, centrala termica marca Buderus, tamplarie PVC marca Salamander si feronerie germana marca Roto. Apartamentele sunt finalizate si intabulate iar raportul calitate-pret este excelent, balcoanele fiind gratuite.


Apartament 3 camere tip B3

SUPRAFAȚĂ: 95 MP

88.000 €

residence

BALCON BONUS

Suprafață construită: 88 mp
Suprafață utilă: 74 mp
Suprafață balcon: 7 mpc

Pereții exteriori sunt din cărămidă Porotherm de 25 cm și pereții interiori sunt din cărămidă Porotherm de 11.5 cm. Dotările și finisajele sunt de calitate superioară, gresia, faianța, obiectele sanitare și ușile fiind importate din Spania. Finisajele interioare sunt marca Hasit, parchet marca Egger, electrice marca Schneider, centrală termică marca Buderus, tâmplărie PVC marca Salamander și feronerie germană marca Roto.

Poți fi interesat si de

Garsonieră
Află detalii
Apartament cu 2 camere
Află detalii
Apartament cu 3 camere
Află detalii
Facilități
Află detalii
Sună acum
0756.209.999
Rezervă un
apartament