New Residence Village
Telefon: 0756.209.999 | 0743.150.150 Cere oferta personalizata

Cine suntem?

Suntem printre cei mai buni dezvoltatori de imobiliare din Bucuresti 

ARDC (UK) Ltd, o companie înregistrată în Marea Britanie, este asociatul majoritar al companiei BRITISH ROMANIAN INVESTMENT PARTNERSHIP SRL (“BRIP”), cu sediul în București.

Pana astazi, ARDC (UK) a dezvoltat doua proiecte in Romania: New Residence Magurele- un ansamblu cu peste 188 de apartamente (sold out) si New Residence Ghencea - un proiect cu peste 200 de apartamente si 14 spatii comerciale.

Investiția totală in proiectul New Residence Ghencea este estimată la aproximativ 10 milioane de euro. Ne propunem sa construim cele mai bune complexe rezidentiale din Bucuresti si sa ne mentinem pozitia de top in lista dezvoltatorilor imobiliari locali.

Având o localizare ideală, foarte aproape de numeroase obiective de interes (hypermarketuri, metrou, mall, parc, școli, grădinițe, magazine),  ansamblul are un regim de înălțime de numai P+2E+M, fiecare din cele 7 scări de bloc fiind prevăzută cu lift. În total, există 23 de modele diferite de garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere. Nivelul de calitate al construcției și finisajelor este unul foarte ridicat, printre parteneri numărându-se Wienerberger Porotherm, Schneider, Roto, Hasit, Egger, Buderus etc.

Pe lângă aceste aspecte, există și alte facilități importante: existența unui loc de joacă pentru copii, 14 spații comerciale ce vor avea destinații de afterschool, supermarket, farmacie, sală de fitness, club de socializare etc. Accesul  în complex va fi unul controlat, supraveghere video, pază fizică permanentă și numeroase locuri de parcare.

Investiția totală a proiectului New Residence București este estimată la aproximativ 10 milioane de euro.

New Residence Magurele


Ansamblul este localizat in orasul Magurele, la granita cu Bragadiru si la doar 25 de minute de Piata Constitutiei, Bucuresti. Complexul dispune de 58 garsoniere, 84 apartamente cu 2 camere, 24 apartamente de 3 camere, 22 apartamente 4 camere, 12 case si 4 spatii comerciale.


Au scris despre noi

Am ales apartamentul în New Residence Măgurele în primul rând pentru zona liniștită, în afara Bucureștiului. De fiecare dată când ajung acasă de la muncă, am senzația de ,,colț de rai’’, toti vecinii mei sunt relaxati, nu se grabesc niciunde, nu sunt stresati cand vin acasa. Este exact ce căutam.’’ ’

CLAUDIU DUMITRAȘ
proprietar

Pentru cei care iubesc natura și au copii, e locul ideal! Aer curat, loc civilizat și curat. Totul s-a potrivit cu nevoile mele! Chiar și modul de achiziționare a fost foarte flexibil. Eu cred că fiecare dintre noi este unic, avem gusturi diferite, asa ca fiecare se simte bine acolo unde “e locul perfect” pentru el. Tuturor, spor la găsit “locul lui!”

NICOLETA BURAC
proprietar
Apartament cu 4 camere
120 mp Află detalii
Sună acum
0756.209.999
Rezervă un
apartament