Telefon: arata numarul de telefon 0756.209.999 | 0743.150.150 Cere ofertă personalizată

New Residence Magurele


Ansamblul este localizat in orasul Magurele, la granita cu Bragadiru si la doar 25 de minute de Piata Constitutiei, Bucuresti. Complexul dispune de 45 de garsoniere, 117 apartamente cu 2 camere si 54 de apartamente cu 3 camere, in total 216 locuinte.

Aici gasesti toate informatiile despre ansamblul rezidential cu cele mai mici preturi. Daca mai esti interesat de alte detalii sau vrei o oferta, suna-ne la numerele de telefon de mai sus sau lasa-ne numarul tau si te sunam noi! Ansamblul este localizat in orasul Magurele, Bucuresti, la granita cu Bragadiru si la doar 25 de minute de Piata Constitutiei. Complexul dispune de garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere si mansarde.

Proiectul a fost demarat la sfarsitul lunii aprilie 2013, iar pe langa locuinte, ansamblul rezidential beneficiaza si de spatii comerciale. Cel mai mare avantaj al New Residence este pretul mic al locuintelor. Asta inseamna ca poti sa-ti iei mai usor un apartament cu banii jos sau sa te incadrezi la un credit cu un salariu mai mic, poti sa investesti in mai multe locuinte, poti sa te muti in sfarsit intr-un imobil nou sau, de ce nu, sa-ti creezi propria comunitate impreuna cu prietenii tai.


 • 45

  Garsoniere

 • 117

  Apartamente
  CU 2 camere

 • 54

  Apartamente
  CU 3 camere

 • 216

  Total
  locuințe

Au scris despre noi

Am ales apartamentul în New Residence Măgurele în primul rând pentru zona liniștită, în afara Bucureștiului. De fiecare dată când ajung acasă de la muncă, am senzația de ,,colț de rai’’, toti vecinii mei sunt relaxati, nu se grabesc niciunde, nu sunt stresati cand vin acasa. Este exact ce căutam.’’ ’

CLAUDIU DUMITRAȘ
proprietar

Pentru cei care iubesc natura și au copii, e locul ideal! Aer curat, loc civilizat și curat. Totul s-a potrivit cu nevoile mele! Chiar și modul de achiziționare a fost foarte flexibil. Eu cred că fiecare dintre noi este unic, avem gusturi diferite, asa ca fiecare se simte bine acolo unde “e locul perfect” pentru el. Tuturor, spor la găsit “locul lui!”

NICOLETA BURAC
proprietar
Sună acum
0756.209.999
Rezervă un
apartament