New Residence Village
Telefon: 0756.209.999 | 0743.150.150 Cere oferta personalizata

Noutăți și Comunicate

news image
June 9, 2017

Cumparatorii, mai interesati de calitatea lucrarilor

Recent am realizat un studiu pentru a afla care sunt criteriile de alegere a unui apartament, de către cumpărători. Mai jos sunt câteva date relevante:

http://incomemagazine.ro/articole/piata-rezidentiala-cumparatorii-mai-interesati-de-calitatea-lucrarilor

news image
June 9, 2017

New Residence finalizează în acest an al doilea complex rezidenţial din România, o investiţie de 10 mil.euro, în Drumul Taberei

În acest an, finalizăm cel de-al doilea ansamblu pe care îl construim în România, cu ajutorul fondului de investiții britanic, British Romanian Investment Partnership. Ziarul Finaciar Corporate, anunță mai jos mai multe detalii despre proiectele noastre:

http://www.zfcorporate.ro/business-construct/new-residence-finalizeaza-in-acest-an-al-doilea-complex-rezidential-din-romania-o-investitie-de-10-mil-euro-in-drumul-taberei-16248889

news image
June 9, 2017

Un nou complex rezidenţial va fi finalizat până la finalul anului în România

Business Magazin detaliază cum, ansamblul New Residence București,  aduce un alt stil arhitectural de locuințe,  pieței imobiliare din România:

http://www.businessmagazin.ro/actualitate/un-nou-complex-rezidential-va-fi-finalizat-pana-la-finalul-anului-in-romania-16249153

news image
March 9, 2017

Fondul britanic ARDC, infiintat de doi romani, investeste 16 milioane de euro in construirea de locuinte in Romania

Câteva detalii despre constructia ansamblului New Residence București, valoarea investiției și informații în legătură cu acest proiect de amploare, le regăsiți în articolul publicat de Wall-Street.ro:

http://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/207490/fondul-britanic-ardc-infiintat-de-doi-romani-investeste-16-milioane-de-euro-in-construirea-de-locuinte-in-romania.html

news image
March 9, 2017

Un grup de investitori britanici au comparat Romania cu Africa şi au ajuns să facă apartamente la noi

Economica.net povestește despre apariția ansamblurilor New Residence în România, dar oferă și multe informații utile celor ce își doresc achiziționarea unei locuințe. Mai multe detalii, mai jos:

http://www.economica.net/un-grup-de-investitori-britanici-au-comparat-romania-cu-africa-si-au-ajuns-sa-faca-400-de-apartamente-la-noi_132279.html#n

news image
November 28, 2016

Capitala are nevoie să se dezvolte într-un regim urbanistic normal, cu o logică de bun gust

Joi, 24 noiembrie 2016, directorul general al New Residence, Cristian Mercioniu, a povestit pentru BURSA.RO, importanța dezvoltării unui regim urbanistic normal în capitală. Mai jos găsiți mai multe detalii:

http://www.bursa.ro/cristian-mercioniu-new-residence-capitala-are-nevoie-sa-se-dezvolte-intr-un-regim-urbanistic-normal-cu-o-logica-de-bun-gust-312423&s=companii_afaceri&articol=312423.html

news image
November 16, 2016

BRIP lanseaza proiectul New Residence București

Compania British Romanian Investment Partenership, parte a fondului de investiții britanic ARDC (UK) Ltd anunță lansarea celui de-al doilea proiect rezidențial dezvoltat în România, ansamblul New Residence București. Acesta cuprinde 24.000 mp construiți, pe o suprafață de 10.000 mp de teren.

Cu o investiție de 10 milioane de euro, complexul rezidențial New Residence București amplasat în cartierul Drumul Taberei va dispune de 216 apartamente, în stil englezesc, cu regim de înălțime scăzut de P+2E+M.

Citește mai multe pe https://www.arenaconstruct.ro/brip-lanseaza-proiectul-new-residence-bucuresti/

news image
November 16, 2016

Un nou proiect rezidențial, în Drumul Taberei

Un proiect rezidențial care cuprinde 24.000 mp construiți, pe o suprafață de 10.000 mp de teren, va fi realizat, în Drumul Taberei, de către compania British Romanian Investment Partenership, parte a fondului de investiții britanic ARDC (UK) Ltd.

New Residence București este al doilea proiect rezidențal pe care compania îl dezvoltă în România și presupune o investiție de 10 milionane de euro. Complexul va avea regim de înălțime scăzut: de P+2E+M, și va dispune de 216 apartamente finisate, la cheie: garsoniere și apartamente de două și trei camere.

Citește mai multe pe http://www.revistabiz.ro/un-nou-proiect-rezidential-drumul-taberei/

Descoperã unul din apartamentele :

Garsonieră
Află detalii
Apartament cu 2 camere
Află detalii
Apartament cu 3 camere
Află detalii
Facilități
Află detalii
Apartament cu 4 camere
120 mp Află detalii
Sună acum
0756.209.999
Rezervă un
apartament