Telefon: arata numarul de telefon 0756.209.999 | 0743.150.150 Cere ofertă personalizată

Cine suntem?

“Întregul este mai mare decat suma părților sale” - Aristotel

 

ARDC (UK) Ltd este o companie înregistrată în Marea Britanie, acumuland prin intermediul asociaților ei, o experiență vastă și relevantă în domenii multiple. ARDC (UK) Ltd este asociatul majoritar al companiei BRITISH ROMANIAN INVESTMENT PARTNERSHIP SRL (“BRIP”), cu sediul în București și este dezvoltatorul proiectului New Residence București.

Prin acest proiect, ARDC (UK) Ltd realizează a doua investiție imobiliară în București, după finalizarea cu succes a ansamblului New Residence Măgurele (peste 180 de apartamente, 4 spații comerciale și 8 case de tip individual și duplex).

În luna mai a anului 2016, BRITISH ROMANIAN INVESTMENT PARTNERSHIP SRL  a demarat prima fază a ansamblului rezidențial New Residence București, începând construcția primelor patru tronsoane, din totalul celor 7, care însumează un număr de 216 de apartamente și 14 spații comerciale. Construcția primei faze a proiectului va fi finalizată în decembrie 2016, iar faza a doua, în luna aprilie 2017.

 

Având o localizare ideală, foarte aproape de numeroase obiective de interes (hypermarketuri, metrou, mall, parc, școli, grădinițe, magazine),  ansamblul are un regim de înălțime de numai P+2E+M, fiecare din cele 7 scări de bloc fiind prevăzută cu lift. În total, există 23 de modele diferite de garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere. Prețul de vânzare în faza I este de 1.000 euro/mpc, cu TVA 5% inclus și balcoane bonus. Nivelul de calitate al construcției și finisajelor este unul foarte ridicat, printre parteneri numărându-se Wienerberger Porotherm, Schneider, Roto, Hasit, Egger, Buderus etc.

Pe lângă aceste aspecte, există și alte facilități importante: existența unui loc de joacă pentru copii, 14 spații comerciale ce vor avea destinații de afterschool, supermarket, farmacie, sală de fitness, club de socializare etc. Accesul  în complex va fi unul controlat, supraveghere video, pază fizică permanentă și numeroase locuri de parcare.

Investiția totală a proiectului New Residence București este estimată la aproximativ 10 milioane de euro.

Apartament cu 4 camere
120 mp Află detalii
Sună acum
0756.209.999
Rezervă un
apartament